Een hoge drempel.

 

Soms kan het best wel een dingetje zijn om ergens naar toe te gaan waar je niemand kent. En waar ook iets van je gevraagd kan worden of zelfs iets aangeraakt wat je liever niet wilt hebben.

Ik heb altijd geleerd dat als je ergens weerstand voor voelt dat je het toch moet doen. Het kan je namelijk verder brengen zodat je weer een stap(je) verder kunt zetten.

Eerlijk gezegd kan ik me goed voorstellen dat het lastig is om de stap te zetten naar de Lotgenotendag voor (reformatorische) kerkverlaters met kerkpijn aankomende zaterdag in Nijkerk.

Tegelijkertijd denk ik aan jou, dat het je zoveel kan gaan opleveren. Dat ik jou dat zo gun, vrij te gaan leven zonder telkens weer te streukelen over dogmategels die scheef liggen. Dat er deuren open zullen gaan wat je eerder niet had verwacht en niet had kunnen bedenken.

Hink je op twee gedachten? Of op drie of vier? Geef het de voordeel van de twijfel en kom naar deze mooie dag. Meld je nog snel even aan via https://lnkd.in/enFCfFS8. We zien je graag zaterdag!